【體路專欄】香港力量全面升級社交網絡之後,再推出Android手機應用程式(測試版),讓大家緊貼我地既最新消息。

1920458_10202552018014718_298344586_n

我地個apps主要有幾個功能:
*猛龍十二連消息
*Facebook即時更新
*Instagram hashtag #tpohk一覽
* 即時睇片

我地整個亞洲盃外圍賽既行動代號係「我地一齊去澳洲!」,雖然今次比賽要作客,但我地都會帶埋大家去越南,希望香港力量可以同大家一齊經歷一同見證。
我地會透過apps既「猛龍十二連」功能,無間斷以簡短文字及圖片同大家更新特攻隊近況,同大家一齊出征,務求打破所有地域限制,將河內與香港連成一線。

惟我地暫時只推出Android版手機應用程式,使用APPLE產品既用戶可以到我地既微博(@香港力量打氣團),我地會同步更新。

即刻download啦!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tpohk

image_pdfimage_print

Comments